Pensioen collega

Pensioen collega

Pensioen collega, alles over het met pensioen gaan van een collega.
Pensioen collegaWanneer je jaren lang hebt gewerkt voor een baas verwacht je wel een leuk ‘afscheidscadeau’. Vroeger was een ‘gouden handdruk’ heel normaal maar dat is vandaag de dag niet meer zo. Bedrijven zijn steeds ‘commerciëler’ tegenwoordig en bezuinigen op zoveel mogelijk zaken. Dat is helaas wel nodig ook met alle ‘onzekerheden’ tegenwoordig. Daarbij komt dat niet ieder bedrijf een gouden handdruk of duur afscheidscadeau kan permitteren. Kom hieronder meer leuke pensioen collega tips en cadeaus tegen welke te bestellen zijn.

Zo kan je bijvoorbeeld een mooi persoonlijk cadeau (online) en laten bezorgen. Ook wanneer je haast hebt worden de cadeaus erg snel geleverd, dat is het grote voordeel van online bestellen bij deze partij. Door op één van de links te klikken kom je bij de specialist terecht waar je de prachtige pensioen cadeaus kunt bestellen voor een collega.

Bekijk hier de pensioen cadeaus voor een collega ->

Pensioen collega:

Het is leuk om een collega die met pensioen gaat een ‘cadeau’ te geven. Je kunt kiezen uit tig ‘duizenden cadeaus’ . Het gaat echter niet om het cadeau zelf maar meer om het ‘idee’ . Het ‘gebaar’ voor een collega dat hij zijn werk goed heeft gedaan en ‘gewaardeerd’ wordt. Jij zou het toch ook niet fijn vinden om weg te gaan bij een baas na jaar en lang gewerkt te hebben en dan niks te krijgen? Het draait dus naar ons idee niet zo zeer op de ‘waarde’ van een cadeau maar meer om het idee. Je kan denken aan een leuk bierpakket of cadeaubonnen. Er valt vast wel iets leuks te bedenken voor je collega die met ‘pensioen’ gaat. Het zou wel een beetje ‘lullig’ zijn om hem of haar met lege handen naar huis te laten gaan. Laat je collega dus niet met lage handen naar huis gaan! Verzin iets leuks voor hem of haar…

Lees hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Pensioen collega cadeau:

Ben jij op zoek naar een ‘leuk cadeau’ voor het pensioen van je collega? Kijk gerust eens rond op internet want er duizenden leuke dingen te vinden. We denken dat het niet gaat om de hoogte van het bedrag maar om de inhoud en het idee. Tegenwoordig hoef je echt geen gouden handdruk meer te verwachten. Dit is nog vroeger en werd vooral gegeven aan mensen die een hoge functie hadden. Wel is het normaal dat iemand die lang heeft gewerkt voor een bedrijf een paar maandsalarissen cadeau krijgt wanneer die vertrekt. Dit is echter niet verplicht bij wet. Kijk gerust eens rond of je iets leuk vind in de prijsklasse op het internet. Dat moet zeker lukken want er is keuze zat op dit gebied!

Pensioen collega zorg:

Gaat er iemand die jarenlang in de zorg heeft gewerkt met pensioen? Dan is het leuk om een cadeau te kopen, bijvoorbeeld een mooi persoonlijk cadeau om hem of haar te bedanken voor de jarenlange inzet. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Bekijk hier de pensioen cadeaus voor een collega ->

Voor alle afscheidscadeautjes kan je kijken op: PrachtigKado.nl.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *