Origineel afscheidscadeau collega

Origineel afscheidscadeau collega

3 Originele afscheidscadeaus voor een collega. Kom hieronder meer te weten over het bestellen van persoonlijke cadeaus als afscheidscadeau en meer leuke tips.
Origineel afscheidscadeau collegaWe hebben niet heel vaak met een scheid te maken. Zeker van een dierbare collega komt niet veel voor. Maak dit moment daarom zeker speciaal met elkaar en vooral onvergetelijk. Echter hoe mak je zo’n afscheid aan? Hoe maak je hier een onvergetelijk moment van? Met deze originele afscheid cadeaus zal je al een stuk verder komen! Veel plezier met het uitkiezen van een origineel afscheidscadeau collega.

Wanneer je direct een mooi cadeau wilt bestellen dan kan je op één van de blauwe links klikken op deze pagina. Je komt vervolgens bij de specialist terecht op het gebied van cadeaus bezorgen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau als afscheidscadeau om het afscheid compleet te maken!

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Origineel afscheidscadeau collega:

  • Een beeldwerk als aandenken

Een beeldje kan je altijd in de kamer zetten. Het is niet groot dus daarom zal er best een plaatsje voor zijn. Je hebt hierbij immers verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een beeld dat door een speciale beeldhouwer is gemaakt. Daarnaast kan je ook zelf aan de slag gaan. Met klei is immers van alles te maken. Hierdoor kan je een eigen creatie tot leven brengen. Dat maakt dit beeldwerk natuurlijk een stukje waardevoller.

  • 10 Redenen waarom die ene collega zo uniek was

Een afscheidsfeest is ook een bijeenkomst waar we de pluspunten van een persoon kunnen gebruiken. Ga maar eens samen om tafel zitten en hoogstwaarschijnlijk heb je wel een aantal goede dingen over de persoon die vertrekt. Bedenk met elkaar 10 goede eigenschappen van de persoon en schrijf deze op. Zet ze vervolgens op een van de volgende mogelijkheden.

  • Op een schilderij laten afdrukken
  • Op een houten bord schilderen
  • Op een tegeltje plaatsen
  • Een mok met speciale tekst of afbeelding

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega ->

Origineel cadeau collega:

Ook op werk zullen jullie regelmatig met elkaar om de tafel gezeten hebben. Voor een bespreking, eens lekker bijpraten of misschien met een geheel andere reden. Daar wordt natuurlijk bij gedronken en of dat nu koffie of thee is maakt niet uit. Want we maken er iedere dag gebruik van. Geef jouw collega daarom een mooie mok als aandenken en gebruik daarbij een waardevolle tekst of afbeelding. Misschien hebben jullie samen wel eens een uitje met het bedrijf gehad of iets geheel anders. Het is in ieder geval een waardevol aandenken om naar terug te kijken wanneer je vertrekt. Je zou ook kunnen kiezen voor een prachtige bos bloemen als afscheidscadeau in combinatie met een persoonlijk cadeau? Dit kan ook erg origineel zijn!

Maak er dus samen een onvergetelijk moment van en geeft ook een afscheidscadeau waar jouw collega nog lang van na geniet. Zo heeft jouw collega altijd een waardevol aandenken aan een schitterende tijd die nu wordt afgesloten.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega ->

Van plan om een mooie mok te bedrukken als afscheidscadeau voor een collega?

Lees hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Meer informatie over het afscheid nemen van een collega:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *