Nieuwe baan cadeau

Nieuwe baan cadeau

Verwelkom iemand op zijn nieuwe baan met een cadeau!
Nieuwe baan cadeauZo’n allereerste dag bij een nieuwe werkgever. We kennen dit moment hoogstwaarschijnlijk allemaal. Best spannend zoiets en dat geldt niet alleen voor de werknemer. Ook als werkgever is het een nieuw begin. Hoe is de nieuwe werknemer nu echt? En wat zal er straks allemaal veranderen? Maak er daarom iets feestelijks van en verwelkom jouw werknemer met een leuk cadeau. Om je vast op weg te helpen hebben we hier een aantal leuke ideeën samengesteld! Op deze pagina kom je heel veel leuke tips tegen voor het kopen van een nieuwe baan cadeau.

Bekijk hier de nieuwe baan cadeaus  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Nieuwe baan cadeau:

  • Jouw persoonlijke drinkfles of mok

We hebben allemaal onze pauze’s nodig en bij een kantoorbaan is het zelfs zo dat je heel goed tijdens werk iets wil drinken. Een goede reden dus om hier iets speciaals mee te doen. Laat bijvoorbeeld een drinkfles bedrukken met de naam van de werknemer erop of zet er een leuke tekst bij. Natuurlijk kan je ook een stikker afdrukken en deze zelf op een drinkfles plakken. In het geval van een kantoorbaan is het ook erg leuk om een persoonlijke mok te bedrukken. Op die manier heeft de nieuwe werknemer een leuk cadeau waar hij iedere dag wel iets aan heeft. (Nieuwe
baan cadeau)

Afscheid collega nieuwe baan cadeau, tip:

  • Wie ben ik?

Als werknemer leer je weer geheel nieuwe mensen kennen. Zeker bij een wat groter bedrijf geeft dit de reden om er een leuk bordspel van te maken. Wie ben ik kan daarmee gemaakt worden met de werknemers van het bedrijf. Zo leer je iedereen op een leuke wijze kennen. De werknemer kan het thuis met zijn gezin spelen en al heel lang wordt dit met veel plezier gedaan.

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

  • Memory van het bedrijf

Ook memory is een spel dat nog vaak wordt gespeeld. Heeft het bedrijf dus verschillende afdelingen of gewoonweg genoeg werknemers. Dan kan je ook daarmee een memory spel maken. Opnieuw een idee om nieuwe werknemers op een leuke wijze te leren kennen en alle namen te onthouden. (Nieuwe baan cadeau) Wanneer je afscheid gaat nemen van een collega die een nieuwe baan heeft gekregen dan kan het soms lastig zijn om een mooi cadeau te kopen.

Bekijk hier de nieuwe baan cadeaus  ->

Gefeliciteerd nieuwe baan cadeau:

  • Schilderij met oorkonde

Een diploma voor jouw, want jij bent uit alle sollicitaties de persoon die wij zochten. Het is een mooi aandenken aan de allereerste dag op werk. Daarnaast is het motiverend en vinden we het altijd leuk om zoiets te krijgen. Andere mogelijkheden die hier ook bij passen zijn de volgende:

  • Een oorkonde op een tegeltje
  • Een oorkonde op een schilderij

Verwelkom jouw nieuwe werknemers daarom voortaan ook met een van deze leuke cadeaus.

Bekijk hier de nieuwe baan cadeaus  ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *