Kado afscheid collega

Kado afscheid collega

Een passend afscheid voor je collega.
Kado afscheid collegaGaat jouw collega weg omdat hij of zij ander werk heeft gevonden, of omdat deze met pensioen gaat? Wanneer je jarenlang met elkaar hebt samengewerkt, wil je uiteraard diegene in het zonnetje zetten. Om te bedanken voor de fijne samenwerking en om je collega het allerbeste te wensen voor de toekomst. Bekijk hieronder meer informatie over een kado afscheid collega. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi afscheidscadeau.

Wil je direct een mooi persoonlijk cadeau bestellen als afscheidscadeau voor een collega dan kan je op één van de blauwe links klikken voor meer informatie. Heel veel plezier met het kopen van een mooi afscheidscadeau voor een collega.

Bekijk hier de cadeaus voor een collega  ->

Kado afscheid collega:

  • Brainstormen met andere collega’s

Samen kom je tot meer. Blik terug op de tijd. Ga met elkaar na welke anekdotes er zijn: bijzonderheden, gebeurtenissen, situaties waarin je met elkaar hebt gelachen of iets met elkaar gedeeld. Waar staat de collega om bekend? Wat is typerend voor zijn of haar karakter?

  • Laat weten dat je hem of haar waardeert

Maak het persoonlijk en benadruk wat je in de samenwerking prettig hebt gevonden. Of dat nu in een speech, afscheidslied of op schrift is.

  • Afscheidsfeest

De gekozen afscheidsvorm is vaak afhankelijk van hoe lang iemand ergens heeft gewerkt. Ga na of je collega behoefte heeft aan een afscheidsfeestje. Dit is namelijk lang niet altijd het geval. Houd rekening met iemands wensen. Een feest of borrel is wel dé gelegenheid om wederzijds de werkperiode met elkaar goed af te ronden.

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Kado idee afscheid collega:

  • Zorg voor een cadeau dat aansluit bij je collega

Is je collega van plan om straks meer te gaan reizen? Geef bijv. een stedentrip met elkaar cadeau. Vaak wordt een afscheidscadeau gezamenlijk gegeven en kan er zodoende voor een hoger bedrag iets worden gekocht. Ga na welke hobby’s diegene heeft of wat de plannen zijn voor de toekomst. Wat vindt hij of zij leuk, waar maak je hem of haar blij mee? Maak ook met elkaar een boek, waarin lieve wensen en boodschappen van alle collega’s worden gebundeld. (Kado afscheid collega tip)

  • Met aandacht afscheid nemen

Hoe groot of klein het afscheid ook mag zijn, het is belangrijk dat er aandacht aan wordt geschonken. Zeker als je collega jarenlang in trouwe dienst is geweest, is het uiteraard fijn voor diegene om hiervoor erkenning te krijgen. Zorg voor een goede afsluiting, zodat je collega met een gerust hart verder kan, een nieuwe levensfase tegemoet.

Bekijk hier de cadeaus voor een collega  ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *