Collega spreuk

Collega spreuk

Een goede spreuk voor een collega.
Collega spreukIn sommige gevallen is het best een leuke gedachte om aan een collega een cadeautje te geven. Dat kan men doen tijdens een afscheid omdat de collega weggaat. Dat kan ook zijn omdat hij of zij de pensioengerechtigde leeftijd zou hebben bereikt maar ook voor een jubileum of zelfs voor een verjaardag. Er zijn mogelijkheden genoeg om een cadeautje te geven wat niet duur is en toch zeker gewaardeerd zal worden. Je kunt hierbij denken aan een fles wijn, een mok, een afbeelding van het bedrijf met daarop de afbeelding van collega’s waarmee hij/zij heeft samengewerkt. Hieronder kom je meer te weten over het afscheid nemen van een collega, leuke cadeautips en meer over collega spreuken (Collega leuke spreuk).

Bekijk hier de cadeaus voor een collega  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Collega spreuk:

Je kan ook een tegeltje geven waarop een leuke spreuk staat met daarbij de namen van de collega’s.

Je kan er bijvoorbeeld op laten plaatsen;

  • Elk afscheid is een geboorte naar een herinnering. (Collega spreuk)
  • Voor wie leeft in eenvoud, is het leven eenvoudig. (Collega spreuk)

Je kan dus een spreuk laten plaatsen die echt op de persoon slaat die vertrekt.
Indien de collega dan het tegeltje thuis, vaak op het toilet, plaatst zal hij of zij met regelmaat terugdenken aan de collega’s.

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Spreuk collega afscheid, leuke cadeaus:

Indien je weet dat je collega graag van een goede fles wijn houdt kan je er ook een geven waarop een etiket is geplaatst waarop een spreuk staat.
Het valt vaak niet mee wanneer een collega, waarmee je al heel lang hebt samengewerkt, weggaat. Dat zal weer een leegte in het leven worden. Toch doe je er niets aan. Dat is nu eenmaal het leven. Afscheid nemen is nooit leuk en zeker niet van iemand waar je om geeft en in dit geval graag mee samen hebt gewerkt (Collega leuke spreuk). Door dus een leuk afscheidsfeestje te geven en je collage in het zonnetje te zetten zal dat zeker door de collega worden gewaardeerd. Hij of zij zal altijd terug kunnen denken aan de tijd dat hij of zij met fijne collega’s heeft samengewerkt. Je kunt er als collega’s samen een mooi feest van maken zonder dat het veel geld zal kosten. Vaak zal de baas er een leuk feestje van maken met goede toespraken en cadeautjes en vaak een geldbedrag. Het is op zo’n feestje een goede gedachte om ook het cadeau van de collega’s te geven. Een tegeltje met een spreuk zou de persoon kunnen geven die constant met hem of haar heeft samengewerkt. Maar het kan ook erg leuk zijn om met een mooie bos bloemen aan te komen als afscheidscadeau. Er zijn talloze mooie cadeaus te bedenken die geschikt zijn voor het afscheid nemen van een collega. (Collega spreuk)

Bekijk hier de cadeaus voor een collega  ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *