Collega met pensioen

Collega met pensioen

Collega met pensioen? Wat is leuk om te geven en wat is er allemaal mogelijk?
Collega met pensioenGaat je ‘collega met pensioen’? Hij of zij verdiend dan zeker een ‘cadeau’ als je het aan ons vraagt tenminste! Vandaag de dag zijn de ‘gouden handdrukken’ niet meer echte van deze tijd! Vroeger was dit wel zo maar in tijden van (lichte) ‘economische crisis’ is dit niet meer ‘standaard’ het geval. De meeste bedrijven doen het dus wel maar het is geen garantie! Veel bedrijven bezuinigen hier ook specifiek op. Bekijk hieronder veel meer informatie en leuke tips voor een collega die met pensioen gaat en heb je de mogelijkheid om een mooie bos bloemen online te gaan bestellen bij de specialist. Veel plezier met het uitzoeken van een cadeau en misschien wel met het maken van een leuk bijpassend spreukje (Collega met pensioen).

Bekijk hier de cadeaus voor een collega  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Collega met pensioen:

Reken er dus niet zo maar op dat je werkgever alles ‘goed geregeld’ heeft voor je vertrekkende collega die met ‘pensioen’ gaat. Je laat hem of haar toch niet met ‘lege handen’ naar huis gaan? Ben voorbereid op het ‘doemscenario’ als je jouw collega een warm hart toedraagt!! Al hoewel de meeste bedrijven wel iets regelen, is dit zeker niet standaard het geval. Ook als je werkgever wel een ‘cadeau’ of ‘gouden handdruk’ geeft is het voor je collega die met ‘pensioen’ gaat extra leuk om iets extra te krijgen. Hij of zij zal het zeker waarderen na zijn of haar lange werkervaring. Het maakt in ‘principe’ niet uit wat voor cadeau het is. Het belangrijkste is dat hij of zij weggaat met een goed ‘gevoel’!! Een gevoel dat hij of zijn ‘gewaardeerd’ is als collega. (Collega met pensioen)

Collega met pensioen cadeau:

Het hoort er ook gewoon anno 2017 dat je een collega die met pensioen gaat een cadeau geeft. Het cadeau hoeft niet groot te zijn maar bij voorbaat wel ‘origineel’. Je hebt duizenden mogelijkheden bij het kiezen van cadeaus. Zo kan je denken aan de standaard cadeaubonnen maar ook iets speciaals. Een leuke kaart met taart bijvoorbeeld is een leuk idee en brengt een hoop vrolijkheid. Je mag natuurlijk alle kanten op gaan en kunt ook gewoon kiezen voor één van de vele standaard afscheidscadeaus. Nogmaals, het draait niet om de ‘waarde’ maar vooral om het ‘idee’! Het is algemeen bekend dat veel mensen die met pensioen gaan in een depressie belanden omdat ze lange tijd aan een ‘ritme’ gewend zijn geraakt. Naast een leuk cadeau is het ook een tip om contact te houden met je gepensioneerde collega’s. Veel mensen vallen namelijk in een zwart gat zodra ze met pensioen gaan. Dat wil je je collega niet aandoen, toch?!

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Collega met pensioen spreuken:

Op zoek naar leuke spreuken om het cadeau compleet te maken voor een collega die met pensioen gaat? Bekijk hieronder enkele mooie pensioen spreuken:

 • De meeste vrouwen halen hun pensioen niet, wel dat van hun man.
 • We gaan afscheid van je nemen, en gaan je ontzettend missen.
 • Helaas kunnen we je niet missen maar gaan toch afscheid van je nemen.
 • Pensioen: fase tussen werk en zerk.
 • Iedereen wil graag oud worden, maar niemand wil het graag zijn.
 • Wijsheid komt met de jaren, net als grijze haren.
 • Verjaardagen zijn gezond, hoe meer je er hebt hoe langer je leeft.
 • Als je 65 bent kan je helaas niet met pensioen, je moet nog twee jaar door, grapje!
 • Al ben ik 65 jaar oud, ik wordt met de dag wijzer en beter.
 • Wanneer iemand met pensioen gaat en de tijd dus niet meer zo belangrijk is, krijgt hij van zijn collega’s een horloge.
 • 65 jaar is niet het einde van de weg maar een verandering van richting.
 • Het pensioen is niet het einde van de weg, het is enkel een verandering van richting.
 • Stoppen met werken na je pensioen is slecht voor je gezondheid.

65 jaar collega:

Is er een collega 65 geworden dan is dit leuk om te vieren op kantoor! Bijvoorbeeld met een mooie bos bloemen (bloemen bestellen) of een ander mooi geschenk. Zeker wanneer die persoon ook nog eens met pensioen gaat.

Bekijk hier de cadeaus voor een collega  ->

Meer informatie over afscheidscadeaus voor een collega en meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *