Cadeau voor collega

Cadeau voor collega | Cadeaus voor collega’s.

Een origineel cadeau voor een collega: wat geef je?
Cadeau voor collegaJe collega zie je meestal iedere week, vaak jaren achtereen. Voor langere tijd werk je intensief samen. Wanneer je collega jarig is, jubileert of juist afscheid neemt, wil je graag een passend cadeau geven. Hier volgen wat tips, voor als je het moeilijk vindt om een origineel cadeau te bedenken. Bekijk hieronder meer leuke tips over een cadeau voor collega, bijvoorbeeld die met pensioen gaat.

Wanneer je een mooi cadeau voor collega wilt gaan kopen dan kan het soms best lastig zijn om met iets origineels aan te komen of met een cadeau dat altijd goed is. Wat altijd goed in de smaak valt is een mooi persoonlijk cadeau voor een collega.

Bekijk hier de cadeaus voor een collega  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Cadeau voor collega:

  • Wellness

Wie houdt er niet van een goede uiterlijke verzorging. Het is heerlijk om bijv. naar de sauna te gaan of je huid te laten verwennen bij de schoonheidsspecialist. Verzorgende producten kunnen leuk zijn om te geven, als het niet te veel mag kosten. Je kunt een badjas geven, en/of een handdoek en slippers.
Mag het wel iets duurder zijn, omdat je bijvoorbeeld gezamenlijk met andere collega’s iets geeft, dan kun je denken aan: een sauna bon of een behandeling bij een specialist.

Cadeau voor collega die weggaat, idee:

  • Uitgaanstip

Het is altijd gezellig om er eens lekker tussenuit te gaan: uit eten, borrelen, winkelen, naar een musical, theater of naar de film. Een dinercheque is dan een goed idee, een kookcursus, of een film bon. Een (picknick)mandje met kaas, wijn en noten.
Je kunt ook met meerdere collega’s een luxe hotelovernachting cadeau doen. Of juist een overnachting op een niet zo voor de hand liggende locatie, zoals: een pipowagen, boomhut, boot, vuurtoren of kasteel.

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Cadeau voor collega die met pensioen gaat:

  • Cadeaus voor mannen

Mannen houden over het algemeen graag van gadgets. Je kunt aan het volgende denken, alles wat te maken heeft met: bier, wijn, whisky, barbecueën. Games, technische snufjes, fitness. Een (ski) tripje, autorit in een snelle wagen, of een indoor skydive. Ook voor mannen zijn er genoeg ideeën.

  • Cadeaus voor vrouwen

Geef eens een leuke workshop cadeau, of een high tea waar ze samen met vriendinnen van kan genieten. Kaarten voor een musical. Een cheque van een bepaalde winkel. Een vrouw mag graag verwend worden en in de watten gelegd. Zoals gezegd is de sauna in dat geval ook een prima keuze. Maar ook een mooie bos bloemen kan leuk zijn om cadeau te doen wanneer er een minder budget is.

Er valt nog veel meer te ontdekken, het internet staat bol van tips. Ik wens je veel succes met het vinden van hét cadeau (afscheidscadeau), zodat je je collega kunt geven wat hij of zij verdient.

Bekijk hier de cadeaus voor een collega  ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *