Cadeau afscheid collega

Cadeau afscheid collega | Cadeaus voor collega’s.

4 Leuke cadeaus voor het afscheid van een collega.
Cadeau afscheid collegaWanneer iemand jullie bedrijf verlaat kan dat natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Een afscheidsfeest en zeker een leuk cadeau is op zijn plaats. Laat jouw collega daarom nooit onopgemerkt weggaan en maak hier gewoonweg een onvergetelijk moment van. Bekijk hieronder meer leuke tips voor het kopen van een cadeau en het afscheid nemen van een collega (cadeau afscheid collega). Veel plezier met het uitzoeken van een uniek cadeau!

Wil je direct een mooi cadeau kopen en laten bezorgen met enige spoed? Dan kan je op één van de cadeaus klikken maar ook op één van de links om de mooie cadeaus te bekijken. Veel plezier met het uitzoeken!

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Cadeau afscheid collega:

  • Laat iedereen eraan meedoen.

Voor zowel grote als kleine bedrijven is het leuk om samen iets te doen voor de collega die vertrekt. Denk bijvoorbeeld aan een van de volgende mogelijkheden.

  • Een groot spandoek
  • Een shirt vol berichten
  • Een extra grote afscheidskaart

Je kan hierbij vragen of iedereen zijn naam hierop zet. Daarnaast is het ook vaak erg leuk om er een kleine tekst bij te schrijven. Mocht het dus een heel groot bedrijf zijn, kies dan voor een gastenboek.

  • Een cadeaubon voor jouw collega.

Cadeaubonnen zijn heel populair. Het grote voordeel is vooral het keuzeaanbod.
Denk maar eens aan een boekenbon, een cadeaubon van de parfumerie of kledingwinkel. Jouw collega is vrij om ermee te doen wat hij of zij wilt. Vraag natuurlijk wel even aan collega’s wat nu het beste bij deze collega past en je hebt altijd iets leuks klaarliggen.

Op zoek naar meer informatie over het bestellen van deze mooie bloemen als afscheidscadeau? Klik op de bloemen om de mooiste cadeaus te bekijken en te bestellen.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega  ->

Origineel cadeau afscheid collega:

  • Een hotelbon als afscheidscadeau.

Je gaat een volgende stap nemen. Toch is het belangrijk om altijd even tot rust te komen. Daarom kan je ook als bedrijf een hotelbon cadeau geven als dank voor het harde werk in de afgelopen jaren. Ze zijn namelijk heel populair en ook geliefd bij werknemers. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld een weekendje weg naar het strand, in de bossen of een leuk klein dorpje van Nederland.

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Persoonlijk cadeau afscheid collega:

  • Een bloem voor ieder jaar dat je bij ons was

Met verschillende bloemen kan je zelf een boeket samenstellen. Een andere mogelijkheid zijn rozen. Maak bijvoorbeeld een leuk boeket door verschillende bloemen te kiezen. Iedere bloem staat voor 1 jaar dat de collega in dienst is geweest. Maak dit af met wat groen en natuurlijk de hulp van een bloemist en je hebt een schitterend resultaat voor de collega die vertrekt. Wil je online bloemen bestellen? Klik dan op één van de links om alle bloemen te bekijken.

Wacht dus niet langer en bereid deze dag goed voor. Wan met een aantal leuke voorbeelden is er zeker wel iets dat bij jouw collega past.

Persoonlijk cadeau voor een collega bestellen?

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega  ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *