Bedankjes afscheid werk

Bedankjes afscheid werk

Bedankjes afscheid werk. Bekijk hieronder meer over bedankjes voor het
afscheid nemen van iemand op het werk. Maar ook als je zelf afscheid gaat nemen dan kan het leuk zijn om je collega’s te bedanken met iets leuks.

Bedankjes afscheid werkHet pensioen is niet het einde van de weg, het is enkel een verandering van richting!!! Mijn stem laat mij regelmatig in de steek en zeker vandaag zou het nog moeilijker zijn om enig deftig geluid over mijn stembanden te krijgen vanwege toch een zekere emotie.. Bekijk hieronder nog veel meer informatie over bedankjes afscheid werk.

Wanneer je op zoek bent naar een mooi afscheidscadeau, bijvoorbeeld voor je baas om hem of haar te bedanken of misschien wel namens het gehele team een cadeau kopen aan de persoon waar afscheid van genomen gaat worden? Dan kan je denken aan bijvoorbeeld een VVV bon in combinatie met een bos bloemen of een waardebon? Er zijn talloze mooie geschenken te vinden als afscheidscadeau!

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor het werk  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Bedankjes afscheid werk:

In mijn 40 jarige loopbaan heb ik heel wat hindernissen moeten nemen, en nu staat de “beproeving” van de pensionering voor de deur. Maar met de steun van mijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen zal ik met trots dit pad proberen bewandelen. Niettegenstaande de vele fysieke en regelmatig ook wel psychische ,onzichtbare, ongemakken heb ik niet geprobeerd om van mezelf een ander te maken, ik heb geprobeerd in alles mezelf te blijven. Ik heb in mijn vorige loopbaan leren vergeven,
maar toch ben ik niet vergeten dat er 3 soorten mensen bestaan. In moeilijke tijden heb je mensen die je helpen, je voor altijd links laten liggen en zij die je na enige tijd weer opvissen.

Hier ben ik opgevist door mensen die de caritas van de Broeders van Liefde in hun hart dragen. Het was een geweldige tijd en ik had het gevoel hier eeuwig te willen blijven. Maar al snel was ik bijna 60 jaar en kreeg ik nog de unieke kans om op die leeftijd met pensioen te gaan. Na enige twijfel besloot ik om, rekening houdend met mijn zeldzame aandoening PHPD (pijntje hier, pijntje daar) die kans te grijpen. Na mijn pensioen komt er niet direct een nieuwe vacature maar ik heb vernomen dat er op termijn drie nieuwe vacatures komen om mij te vervangen … Iemand die al eens een moeilijke hindernis overleefd heeft, een entertainer en misschien nog een gewone teamspeler. Jullie zien wel….! Lees hieronder meer over bedankjes voor het afscheid nemen van iemand op het werk.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor het werk  ->

Leuke bedankjes afscheid werk:

Met spijt in het hart, maar enorm dankbaar naar alle mensen die de laatste fase van mijn loopbaan zo uniek hebben gemaakt (in het bijzonder de mensen waar ik dagelijks mocht “bijzitten”) neem ik afscheid van de warmte hier. Eerst dacht ik, oei ik word 60, mijn wereld zal nu snel koud en kil worden…maar ik heb een geduldige vrouw, lieve kinderen, 5 prachtige kleinkinderen en een ouder wordende moeder die me warm kunnen houden . Vanaf nu gaat al mijn tijd en aandacht naar HEN die me zoveel gesteund hebben. Maar ik zal zeker nog veel aan jullie denken en als de gelegenheid er is loop ik zeker nog eens binnen. En denk eraan! Het maakt niet uit wat je bent van elkaar maar het gaat erom dat je er bent voor elkaar. Het ga jullie goed!

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Afscheid bloemen kopen als bedankje?

Al eens gedacht aan het kopen van een bijzonder persoonlijk cadeau, te denken aan een mooie bedrukte mok en tegel om je collega’s te bedanken, je baas of de persoon die vertrekt? Bekijk alle leuke informatie over het kopen van een persoonlijk cadeau door op één van de blauwe links te klikken.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor het werk  ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *