Afscheidskado werk

Afscheidskado werk

Een afscheidskado van werk.
Afscheidskado werkEen leuk afscheidskado namens werk waar jouw collega echt iets aan heeft? Het is niet altijd makken en daarom geven je hier een aantal leuk ideeën. Doe er dus je voordeel mee en verras die werknemer met een leuk afscheidskado. Bekijk hieronder enkele leuks tips als afscheidskado werk.

  • Pot vol snoep als afscheidskado voor op het werk.

We houden allemaal van een lekker snoepje. Wat we ook doen, dat gaat er altijd wel in. Misschien weet je wel welk soort snoep jouw collega lekker vindt. Koop dit daarom en doe het in een glazen pot. Enkel nog een leuk bedankje uitprinten en eromheen plakken en je hebt een leuk afscheidskado (maar ook als traktatie).

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor het werk  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Afscheidskado werk, enkele tips:

Weet je nog niet goed wat je erop moet zetten? Maak dan gebruik van deze voorbeelden:

  • Bedankt!
  • We zullen je missen
  • Bedankt voor jouw inzet
  • Een bronzen beeld

Het wordt steeds vaker gekozen. Een bronzen beeld van een beeldhouwer die vol liefde zijn kunstwerken maakt. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een plaatje erop te plannen met een klein bedankje dat erin is gegraveerd. Het aanbod bronzen beelden als afscheidskado is aanzienlijk gestegen. Daarom is het nu ook voor jouw mogelijk om zo’n cadeau te geven. Voor de werknemer is het gelijk een aandenken aan een mooie tijd en het zal zeker een waardevol plaatsje krijgen in zijn
of haar woning.

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Afscheidscadeau voor op het werk namens alle medewerkers:

  • Een leuk bedrukt tegeltje

Als werknemers willen jullie natuurlijk ook iets betekenen en een herinnering meegeven. Daarom kunnen jullie samen een grote kaart gebruiken om daarop een leuk zinnetje te schrijven. Gebruik verschillende kleuren om het vrolijk te maken en laat iedere werknemer er goed voer nadenken wat hij of zij erop schrijft. Voor degene die het bedrijf verlaat is dit een mooi aandenken waar thuis uit gelezen wordt. dit kan overigens ook erg leuk zijn in combinatie met een mooie mok.

  • Een cadeaukaart als afscheidskado voor op het werk.

Kom je er toch nog niet uit na deze tips en ideeën? Dan kan je altijd nog kiezen voor een van de vele cadeaukaarten die je kan kopen. Bepaal zelf het bedrag dat erop wordt gezet en je hebt op eenvoudige wijze een leuk cadeau waar iedere werknemer iets aan heeft.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor het werk  ->

Maak er dus een mooi afscheidskado van namens werk.

Meer informatie over afscheidscadeaus en het afscheid nemen van een collega of het werk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *