Afscheidscadeau werk

Afscheidscadeau werk

Een afscheidscadeau van werk.
Afscheidscadeau werkGa je het afscheidscadeau zelf maken of koop je iets leuks voor de collega die straks het bedrijf zal verlaten? Het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatie hiervan te maken. Echter hoe doe je dat? Wat is origineel en leuk voor jouw collega? Wij geven je leuke voorbeelden om een afscheidscadeau te geven namens werk (Afscheidscadeau werk). Veel plezier met het uitzoeken en het geven van een mooi afscheidscadeau voor iemand op het werk of voor je collega’s om te bedanken voor de leuke tijd.

Wil je een mooi persoonlijk cadeau bestellen als afscheidscadeau? Dit is één van de meest bestelde afscheidscadeaus en valt altijd goed in de smaak. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi product!

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor het werk  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Afscheidscadeau werk:

  • Een bloempotje met zaadjes.

Vraag maar eens aan directe collega’s. Wat heeft de persoon die vertrekt allemaal geleerd in zijn functie? Misschien is er ook wel een manager die je hier een antwoord op kan geven. Waar was diegene goed in en zou hij eventueel ook aan andere kunnen doorgeven? Schrijf de reden op en geef hem of haar bij het afscheidsfeest een bloempotje met zaadjes. Vertel daarbij wat zo waardevol aan diegene was en dat hij of zij veel heeft betekend voor het bedrijf. Geef daarna dit cadeau en bedank
daarmee de persoon bij het helpen groeien van dit bedrijf. Dat ook hij of zij is gegroeid en dat wij hiermee hopen dat diegene ook een ander straks helpt met groeien. (Afscheidscadeau werk)

  • Een flinke mok met afbeeldingen.

Ontspannen doen we allemaal met een lekkere kop koffie of thee. Geef daarom een mooi afscheidscadeau namens werk waarbij een aantal foto’s of juist 1 hele speciale foto erop is afgedrukt. Want naast werk mogen we natuurlijk allemaal ontspannen, toch hopen we natuurlijk dat die collega ons niet zal vergeten.

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

  • Een extra grote kaart met veel liefs.

Bedankt voor jouw hulp, ik heb veel van je geleerd of weet je nog toen we dat uitje hadden. Iedereen heeft wel een mooi woord voor de collega die straks vertrekt. Geeft daarom een mooie grote kaart met een woordje van iedere werknemer. Naast een kaart kan je dit ook doen op de volgende wijzes.

  • Op een groot canvas
  • Op een shirt
  • Op een spandoek
  • Merci dat jij er voor ons was

Ten slotte is er nog een laatste bedankje. Merci chocolade daar houdt bijna iedereen van. Geef een mooie doos en plak hier ook eventueel een mooie foto op om het te personaliseren en geeft het tijdens het afscheidsfeest. (Afscheidscadeau werk)

Er zijn dus verschillende manieren om een afscheidscadeau te geven namens werk, kies daarom wat bij jouw bedrijf past en verras je collega.

Origineel afscheidscadeau werk bestellen?

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor het werk  ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *