Afscheidscadeau collega

Afscheidscadeau collega

Speciaal afscheidscadeau voor een collega.
Afscheidscadeau collegaGaat er binnenkort een collage bij jullie bedrijf weg? Geef diegene dan een mooi afscheidscadeau! Of misschien kies je wel uit een combinatie van de vier cadeaus die we hierna geven. Een afscheid is niet altijd makkelijk, maar met een mooie tijd achter de rug en deze gedenkwaardige cadeaus zal je straks op weg worden geholpen. Bekijk hieronder leuke tips voor een afscheidscadeau collega. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi afscheidscadeau voor je collega, dit heeft hij/zij misschien wel ontzettend verdiend!

Wil je direct een mooi cadeau bestellen? Klik dan op één van onderstaande blauwe links om de mooiste cadeaus te bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau als afscheidscadeau voor je collega.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Afscheidscadeau collega:

  • Een doos vol chocolade.

Bijna iedereen houd van een lekkere reep chocolade. Er zijn namelijk zeer veel verschillende soorten mogelijkheden wanneer het om chocolade gaat. Denk maar eens aan de volgende voorbeelden.

  • Pure chocolade
  • Melk chocolade
  • Chocolade met rozijnen of noten

Natuurlijk kan je ook een combinatie maken. Zoals een doos gevuld met verschillende bonbons of juist merci chocolade. Kom er wel even achter welke soort in de smaak valt bij de collega die vertrekt en je hebt altijd een mooi cadeau klaarliggen.

Wanneer je een mooi afscheidscadeau wilt kopen kan het leuk zijn om een mooie bos bloemen aan te schaffen, hieronder meer informatie en tips.

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau->

Afscheidscadeau collega maken:

  • Een foto als aandenken.

Een bedrijfsuitje of misschien wel een uitje dat jullie met het team hadden. Hoogstwaarschijnlijk is er ergens nog wel een mooie foto van de collega die het bedrijf verlaat. Haal die dus snel weer tevoorschijn en plaats hem in een mooi fotolijstje. Dit kan je collega een plaatsje geven in zijn of haar huis en is opnieuw een aandenken. Kies dus een van deze afscheidscadeau of gebruik ze zelfs allemaal en maak er een mooi afscheidscadeau van voor jouw collega.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega  ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *