Afscheidscadeau collega maken

Afscheidscadeau collega maken

Een afscheidscadeau voor jouw collega maken?
Afscheidscadeau collega makenEen collega die vertrekt, het gebeurt je niet iedere dag. Er zal zeker wat veranderen in het bedrijf. Wil je diegene daarom een leuk afscheidscadeau geven? Ga dan samen aan de slag en maak zelf een cadeau voor de collega die straks het bedrijf verlaat. Met deze voorbeelden zal dat vast en zeker lukken. Bekijk hieronder meer informatie over een afscheidscadeau collega maken, bijvoorbeeld een mooi t-shirt of een ander mooi cadeautje. Heel veel plezier met het maken en het vinden van een mooi afscheidscadeau voor een collega.

Wanneer je van plan bent om een mooi cadeau te kopen dan kan je bijvoorbeeld een mooie mok bestellen en in combinatie met een ander leuk cadeau, bijvoorbeeld een cadeau dat je zelf kan maken. Hierbij kan je denken aan een mooi persoonlijk cadeau (gepersonaliseerd). Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi afscheidscadeau voor een collega welke je zelf kan gaan maken.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega  ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Afscheidscadeau collega maken:

  • T-shirt als cadeau

Een leuk origineel cadeau met een aandenken van iedereen. Laat iedere collega bijvoorbeeld zijn of haar naam erop schrijven. Zet er een leuke tekst bij of juist een aandenken. Eenmaal bij het afscheidsfeest kunnen jullie samen als werknemers dit cadeau overhandigen aan de collega die vertrekt. (Afscheidscadeau collega maken tip)

  • Een schilderij vol bedankjes

Een schilderij waarop iedereen iets een mooi aandenken schrijft. Gewoon een zinnetje of twee. Wanneer iedereen dit doet krijgt jouw collega straks een aandenken om op een speciale plaats te hangen. Heb je dus een klein bedrijf? Dan is een klein formaat een goed idee. Zijn er echter meer dan 25 werknemers in dienst? Dan kan je ook kiezen voor een extra groot wit doek. Enkel nog een aantal leuke stiften nodig en maak samen een mooi aandenken voor jullie collega.

  • Een vlieger vol mooie woorden

Beschrijf in 1 woord wie jouw collega was. Of laat iedere werknemer een kwaliteit van die ene collega opschrijven. Maak van dat doek een vlieger en geeft het als cadeau op het afscheidsfeest. In het land als Nederland komt zo’n vlieger altijd goed van pas. Daarnaast kan je het ook als decoratie ophangen. In ieder geval heeft jouw collega een doek vol mooie aandenkens van een mooie tijd. (Afscheidscadeau collega maken tip)

Een mooie bos bloemen doet het altijd goed. Een bos bloemen bestellen? Klik op één van de blauwe links om de mooiste bossen bloemen te bekijken.

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau->

Afscheidscadeau collega zelf maken, bijvoorbeeld een kussen:

  • Een kussen vol herinneringen

Wanneer je afscheid neemt van alle collega’s, is het tijd om een nieuwe start te maken op een andere plaats. Daartussen is het natuurlijk altijd van belang om thuis tot rust te komen. Schrijf daarom met speciale textiel stiften een leuk woord op een wit kussen. Een leuk cadeau dat zeker gebruikt zal worden. Naast een kussen kan je natuurlijk nog geheel andere dingen bedenken zoals een:

  • Fotoalbum vol herinneringen, samengesteld door mede collega’s
  • Een spandoek vol lieve woorden

Ga daarom samen aan de slag en maak een afscheidscadeau voor jouw collega.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een collega  ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *