Afscheid stagiaire

Afscheid stagiaire

Afscheid stagiaire, wat is leuk voor het afscheid nemen van een stagiaire?
Afscheid stagiaireStage lopen, de meeste ‘studenten’ vinden het ‘leuk’ maar ook ‘moeilijk’ om een stage tot een goed einde te brengen. Al het ‘werken’ en daarbij de ‘stage-opdrachten’ zijn vaak niet gemakkelijk. Denk niet dat het voor scholieren altijd even leuk en gemakkelijk is om stage te lopen voor een bedrijf. Ook al heeft deze er zelf voor gekozen dan nog is het gepast om deze niet met ‘lege handen’ naar huis te laten gaan!

Op deze pagina kom je alles te weten over een afscheid nemen van een stagiaire, leuke cadeautips en heb je de mogelijkheid om mooie bloemen te bestellen als afscheidscadeau van een stagiair(e).

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een stagiaire ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Afscheid stagiaire:

Daarbij komt dat ze vaak ‘gratis’ moeten werken met als doel een ‘leerzame stage’, of ze werken tegen een hongerloon. Het ‘Nederlandse bedrijfsleven’ zou niks zijn zonder goede stagiaires. Deze zijn zeker belangrijk voor het bedrijf en daarbij voor de ‘economie’. Wanneer je dan stage hebt gelopen bij een bedrijf verwacht je meer dan een ‘schouderklopje’ alleen. Het is zeker ‘normaal’ als je als stagiaire weg gaat bij een bedrijf dat je ‘iets’ krijgt. Dit kan een ‘geschenkbon’ zijn of misschien wel een ‘leuk cadeau’. Echter niet ieder bedrijf doet hier aan mee! In tijden van economische crisis is het zeker niet standaard het geval dat je een cadeau mee krijgt. Meestal gebeurd dit wel maar je moet je hier zeker niet op rekenen!

Afscheid stagiaire knutselen:

Je bent meestal ‘afhankelijk’ van collega’s. Wanneer jij een stagiaire bij je hebt die weggaat is het zeker normaal om hem of haar een (klein) ‘cadeau’ te geven. Dit omdat deze vaak vele honderden uren voor niks of voor heel weinig heeft ‘gewerkt’. Ondanks dat het voor school bedoelt is heeft de stagiaire waarschijnlijk toch veel inspanning moeten leveren om de stage tot een goed einde te brengen. Het is niet leuk voor deze persoon om weg te gaan zonder geschenk. Wanneer je met ‘meerdere collega’s’ werkt is het raadzaam om samen geld in te zamelen voor een leuk cadeau. Dit hoeft zeker niet duur te zijn. Het gaat meer om het principe dat degene merkt dat ie gewaardeerd is geweest als stagiaire. Maak je dus niet druk om de waarde van het cadeau maar zorg gewoon dat je iets leuks voor de vertrekkende stagiaire in petto hebt voor hij of haar weggaat…

Bekijk hier meer over een mok bedrukken voor een stagiair(e) ->

Afscheid stagiaire basisschool:

Ga je afscheid nemen van een stagiaire die enkele maanden heeft gewerkt op bij jou op de basisschool dan is het leuk om hem of haar even te bedanken voor de inzet. Het kan leuk zijn om hem of haar eens te verrassen met een persoonlijk cadeau, iets dat hem of haar doet herinneren aan de stagetijd.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een stagiaire ->

Afscheid stagiaire spreuk:

Op zoek naar leuke spreuken, bijvoorbeeld unieke spreuken over het afscheid nemen van een stagiair(e)? Ga dan naar www.Spreuk.nl.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *