Afscheid meester

Afscheid meester

Afscheid meester, wat is leuk voor het afscheid nemen van een meester?
Afscheid meesterHeb je een ‘leuke meester’ en ga je ‘afscheid’ nemen van school? Of gaat de meester afscheid nemen van je school? Je wilt je leraar niet met ‘lege handen’ achter laten toch? Misschien ga je de leraar wel missen, en hij jou vast ook! Wil je hem of haar niet met een ‘koude douche’ achterlaten? Geef hem dan een ‘warme douche’! Tenminste als je tevreden bent over hem. Verras je meester dan met een ‘gaaf cadeau’. Dat zal hij zeker waarderen! Vooral leraren zullen het op ‘prijs stellen’ als je ze niet vergeet. Dit zijn meestal ‘hoog opgeleide mensen’ en die stellen het ‘zeker’ op prijs als je ook aan ze ‘denkt’. Jij zou het toch ook leuk vinden om ‘iets’ te krijgen als leraar zijnde? Aangezien het lerarensalaris niet zo hoog is en de meeste leraren hun vak met ‘passie’ doen is dit eigenlijk wel op zijn plaats. Dat is dus zeker een ‘goede reden’ om ze te verrassen met een leuk cadeau. Ook al is het geen vereiste, het zal zeer zeker worden gewaardeerd door je leraar, doe het dan ook!  Lees hieronder meer leuke tips voor het afscheid nemen van een meester, bijvoorbeeld met een mooi persoonlijk cadeau.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een meester ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Afscheid meester cadeau:

Ga je afscheid nemen van je meester? Laat hem dus niet met lege handen achter. Ongetwijfeld zal hij het leuk vinden om iets te krijgen, het maakt in principe niet uit wat. Wanneer je echt een exclusief cadeau wilt kopen voor je leraar is het raadzaam om je mede-klasgenoten in te schakelen. Vraag aan iedereen een klein bedrag zodat je een extra leuk cadeau kunt kopen voor je leraar. Natuurlijk is dit geen verplichte.
De leraar zal het waarschijnlijk ook gewoon waarderen als je met een goedkoper cadeau aankomt. Het leukste is natuurlijk wel om samen geld in te zamelen en hem echt iets leuks cadeau te geven. Vraag naast je eigen klas ook aan andere klassen geld als je echt iets exclusiefs wilt kopen. Nogmaals, wij denken dat het niet gaat om de waarde van het geschenk maar om de intentie. Sowieso zal de leraar het waarderen als je met iets leuks aankomt. Zo niet, dan is het geen goede leraar!

Bekijk hier meer over een mok bedrukken voor een meester->

Afscheid meester knutselen:

Ben je van plan om met de klas of alle leraren iets moois te gaan knutselen voor het afscheid nemen van een collega? Dan kan het leuk zijn om geld in te zamelen (met de leraren) en bijvoorbeeld een kant- en klaar cadeau online te laten personaliseren maar ook kan het leuk zijn om met de klas iets leuks in elkaar te gaan knutselen. Bijvoorbeeld een mooie pop of misschien wel de gehele klas versieren?  Er zijn heel veel leuke dingen te bedenken. (Afscheid meester)

Afscheid meester groep 8:

Vertrekt er een meester die les heeft gegeven voor de groep 8 leerlingen? Dan kan het leuk zijn om hem eens goed te bedenken voor de inzet die hij heeft gedaan. Dit kan leuk zijn om hem eens te verrassen met een prachtige bos bloemen (lees meer over bloemen bezorgen top 10) of een ander mooi cadeau.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een meester ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *