Afscheid collega spreuk

Afscheid collega spreuk

Afscheid van een collega met een leuke spreuk.
Afscheid collega spreukEen spreuk is kort en krachtig. De kans dat je hem zal onthouden is daarom ook gelijk een stuk groter. Je kan daarom een spreuk bedenken voor de collega waarvan je afscheid neemt. Hoe je dit doet? Leuke voorbeelden en nog veel meer tips geven we graag aan jouw. Hieronder kom je een afscheid collega spreuk tegen en nog veel meer leuke tips voor het kopen van een leuk cadeau voor het afscheid van je collega (afscheid collega spreuk en cadeaus).

Bekijk hier meer over een mok bedrukken voor een collega als cadeau ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Afscheid collega spreuk, enkele tips:

 • Hoe verzin je een spreuk?

Een spreuk bestaat uit 1 pakkende zin. Er zijn daarom ook heel veel mogelijkheden te bedenken. Ga er daarom rustig voor zitten en bedenk een spreuk voor de collega die straks het bedrijf zal verlaten. Om te beginnen is het belangrijk om te bepalen wat het doel van deze spreuk is. Denk maar eens aan de volgende mogelijkheden:

 1. Je wilt een collega bedanken
 2. Je wilt een collega sterkte toewensen
 3. Benadruk een leuk moment dat jullie samen hebben gehad
 4. Benadruk een kwaliteit die jouw collega bezit

Hoogstwaarschijnlijk weet je nu nog veel meer leuke onderwerpen te bedenken. Is dat echter niet zo? Dan kan je de bovenstaande ideeën gebruiken. Nu kunnen we de spreuk gaan maken. Ook hiervoor kan je volop inspiratie opdoen. Kijk maar eens op het internet waar een grote hoeveelheid leuke spreuken staan. Kom je er echt niet uit? Dan kan je natuurlijk altijd een spreuk van een ander gebruiken. (Afscheid collega spreuk)

Bekijk hier meer over afscheidscadeaus ->

Vertrek collega spreuk:

 • Wat je uiteindelijk met deze spreuk kan doen.

Dan komt natuurlijk de volgende stap. Want er zijn natuurlijk heel veel mogelijke opties wat je uiteindelijk met die spreuk kan doen. Laat hem bijvoorbeeld op een tegeltje drukken zodat het als cadeau gegeven kan worden. Wat dacht je daarentegen van een t-shirt waarop het gedrukt kan worden of zelfs op een houten bord of een canvas doek. Het zijn allemaal leuke cadeautjes om aan de werknemer te geven wanneer hij afscheid van jullie neemt. Uiteindelijk zal het een mooi plaatsje krijgen in zijn of haar woning en daardoor een aandenken vormen aan dit bedrijf. (Afscheid collega spreuk)

Maak daarom zelf een spreuk of pak een mooi voorbeeld en geef het op een speciale manier als cadeau. Want met zo’n spreuk wordt het pas echt een gedenkwaardig afscheid.

Bekijk hieronder enkele leuke spreuken die voor het verrekken van een collega leuk zouden kunnen zijn, deze spreuken kunnen leuk zijn ter inspiratie voor bij een cadeau:

 • Helaas gaan we nu afscheid van jou nemen.
 • We gaan afscheid van je nemen.
 • Afscheid nemen bestaat niet, maar in dit geval wel.
 • Dank, goede vrienden. Voor al het mooie dat wij samen beleefd hebben.
 • Voor wie leeft in eenvoud, is het leven eenvoudig.
 • Je moet lekker met vakantie gaan, geniet van jou baan.

Afscheidsspreuk collega:

Een afscheidsspreuk voor een collega.
Een afscheidsspreukschrijven is niet altijd even makkelijk. Je moet de juiste inspiratie hebben en dan moet het tijdens jouw schrijfproces ook nog soepel verlopen. Hoe moet je dit dan toch doen en zijn er geen handige tips? Natuurlijk wel! Lees dus snel verder. (Afscheid collega spreuk)

Hoe schrijf je een afscheidsspreukvoor jouw collega

Een mooie afscheidsspreuk schrijf je niet zomaar en het soms best wat tijd kosten. Het is daarom aan te raden om hieraan te beginnen als je echt rust om je heen hebt. Want vooral afleiding kan dan niet altijd prettig zijn. Vervolgens ga je nadenken over de collega waarvan je afscheid neemt. Denk hierbij aan de volgende dingen:

 • Wanneer heb je deze collega leren kennen?
 • Wat was jouw eerste indruk van deze collega?
 • Hoe was de samenwerking met deze collega in de eerste maanden?
 • Wat was een mooi moment dat jullie samen hebben meegemaakt?
 • Heb je misschien ook iets geleerd van deze collega wat je nog steeds gebruikt?
 • Welk moment uit de afgelopen jaren zal je nooit vergeten?

Het is belangrijk dat het een gedenkwaardige afscheidstekst wordt. Beantwoord daarom ook deze vragen en misschien inspireert je dit al tot nog veel meer dingen. Het is allemaal welkom. Want als je veel ideeën hebt, kan er altijd nog gefilterd worden.

De afscheidsspreuk schrijven.

Vanuit deze informatie kan je nu aan de slag met het schrijven van een afscheidsspreuk voor jouw collega. Begin daarom bij het moment dat hij voor het eerst in het bedrijf was en eindig bij dit moment van afscheid. Maak het natuurlijk niet te lang. Want meestal is 1 A4 al voldoende. Kies daarom de mooiste herinneringen uit en gebruik deze in jouw afscheidsspreuk. Denk er wel over na dat het prettig leest om af en toe een witruimte ertussen te laten. Ook als je deze brief later mee zal geven aan jouw collega, is het dan altijd leuk om deze nog eens door te lezen.

Pak dus snel een stuk papier en jouw pen en maak zelf een afscheidsbrief voor jouw collega.

Bekijk hier meer over afscheidscadeaus ->

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *