Afscheid collega cadeau

Afscheid collega cadeau, wat is leuk voor een afscheid van een collega?
Afscheid collega cadeauGa je afscheid nemen van een collega? Koop een leuk ‘cadeau’! Laat hem of haar niet met ‘lege handen’ achter! Jij zou het zeker ook niet leuk vinden om weg te gaan op je werk zonder een cadeau te krijgen van ‘collega’s’. Ga dus op zoek naar een leuk cadeau voor je collega die vertrekt. Je collega zal het zonder twijfel op prijs stellen! Bekijk hieronder meer informatie over een afscheid collega cadeau. Veel plezier met het uitzoeken van het leukste cadeau!

Wanneer je een mooie mok of een ander persoonlijk cadeau wilt bestellen voor een collega als afscheidscadeau dan kan je op onderstaande link klikken.

Bekijk hier meer over afscheidscadeaus ->

Meer leuke afscheidscadeautjes zijn:

Afscheid collega cadeau:

Het is ‘normaal’ in Nederland en België om een cadeau te krijgen bij je ‘vertrek’. Het hoeft geen ‘groot cadeau’ te zijn maar wel een ‘leuk cadeau’. Dat zal een ieder zeker wel waarderen! Natuurlijk zit er verschil in smaak maar een cadeau hoeft niet bijzonder of duur te zijn. Het gaat dus niet om de ‘waarde’ of ‘exclusiviteit’ van het cadeau maar meer om het ‘goed bedoelde idee”! Stel jezelf eens voor dat je zelf een lange periode voor een baas hebt gewerkt, vertrekt en dan niks krijgt van je collega’s. Dat zou toch wel erg ‘vervelend’ zijn. Misschien zal je zelfs wel boos zijn dat niemand aan je heeft gedacht. Laat het dus niet alleen van je ‘werkgever’ af hangen. Misschien dat deze er wel niet aan heeft gedacht! Zeker in deze tijden doet lang niet iedere werkgever aan afscheidscadeaus.

Ben daarom niet de flauwste en ga op zoek naar een ‘leuk geschenk’ voor je ex-collega. Je kan er alle kanten mee op. Het is niet perse nodig om veel geld te investeren. Het ‘leukste’ is wel om samen met je collega’s een soort van ‘inzamelactie’ te doen voor je vertrekkende collega. Wanneer je samen wat geld bij elkaar legt kun je een ‘groter en leuker’ cadeau geven. Zeker wanneer het een gewaardeerde collega is zullen je collega’s niet de beroerdste zijn om mee te betalen. Ga dus gerust je mede-collega’s af om te vragen of ze ook willen bijleggen. Je zal zeker goed overkomen bij je collega’s en die zullen het vast wel waarderen dat je zo meegaand bent met je vertrekkende collega!

Bekijk hier meer over een mok bedrukken als afscheidscadeau ->

Origineel cadeau afscheid collega:

Welke cadeaus voor een afscheid van een collega zijn leuk?

  • Een bedrukte mok of tegel
  • Een mooie bos bloemen
  • Persoonlijk cadeau
  • Een gift
  • Een cheque
  • Een waardebon (bijvoorbeeld een VVVbon)
  • Een weekendje weg

Er zijn talloze mooie cadeaus voor het afscheid nemen van een collega te vinden op het internet. Door op één van de blauwe links te vinden kan je de leukste bloemen terugvinden voor een collega.

Veel plezier met het uitzoeken van een mooi afscheidscadeau!

Persoonlijk cadeau afscheid collega:

Als eens gedacht aan het maken van een persoonlijk cadeau, bijvoorbeeld een cadeau met zijn of haar naam erop of een bijzonder fotocadeau. Bijvoorbeeld een unieke afbeelding van een bepaald moment vast te laten leggen op een mooie mok of een tegeltje? Er zijn talloze leuke persoonlijke cadeaus te vinden op het internet.

Bekijk hier meer over afscheidscadeaus ->

Bekijk de mooiste afscheidscadeaus:

[display_filter store=”1″][display_pages store=”1″][user_pages store=”1″][user_sort store=”1″]

[display_multi store=”1″]

[display_pages store=”1″][user_pages store=”1″]

Meer informatie over het afscheid nemen van een collega:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *